Avaliações de Seasars Almere

Avaliações recentes

5.0
M. Verweij
Ontem
Anonym
Ontem

Superrrrrrr

Naz
9 setembro 2022
Miranda
1 setembro 2022

Gisteren bestelling geannuleerd omdat het was uitverkocht. Zou hiervan bevestiging krijgen. Maar geen bevestiging ontvangen of terugbetaling gehad. Normaal super lekker.

Clar
31 agosto 2022

helaas duurde het bezorgen langer dan aangegeven. Na bellen werd er verteld het is al onderweg maar duurder alsnog bijna een 20 a 25 minuten heb intotaal +/- 1,5 uur moeten wachten. Dat is wel jammer. Verder was het eten lekker.

Don
31 agosto 2022

Zoals altijd is het lekker 😍😍😍😍😍😍

Noeten
29 agosto 2022

Heerlijk 🔥👏🏼👏🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tang
25 agosto 2022

Bestelling optijd geplaatst. 10 min voor de tijg keurig terug gebeld dat de bestelling eerder klaar is en opgehaald mag worden. We hebben ervan genoten en was zeker een verwen momentje. Service with a smile😀👍

Jair
22 agosto 2022

Een beetje weinig maar wel echt lekker

PompyGla
21 agosto 2022

In 1 woord: "FINGERLICKINGGOOD!!!

DH
20 agosto 2022
Jennifer Pierre
19 agosto 2022

Ik vond het heerlijk niks aan veranderen tot nu toe de beste gerechten op het gebied van Caribbean dish in Almere, ☺️

Anjillé
14 agosto 2022

Het eten was erg lekker wij komen volgende keer zeker terug. De bezorging was iets later dan gepland.

Hams
14 agosto 2022

Dit is de definitie van finger licking good pffff. Als je dit niet hebt geprobeerd je gunt je zelf geen verwennerij.

Joeanna
12 agosto 2022

Heerlijk

D
10 agosto 2022
S
3 agosto 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bea
30 julho 2022

Ik kan niet eens omschrijven hoe lekker het eten was. Jullie hebben zeker een vaste klant erbij 😎

Jasmin
19 julho 2022
P.Kaspers
17 julho 2022

Voor de sluiting bestelde we hier vaak. Nu na de sluiting weer eens besteld. Besteld om 18:43, eten pas bezorgd om 22:03. In de tussentijd een paar keer geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Toen het eten bezorgd werd, was het inmiddels koud. Op deze manier, niet weer voor herhaling vatbaar.

Chelsey
14 julho 2022

Heerlijk eten ! Goede en nette verzorging..

Noëmi
9 julho 2022
Adriana
7 julho 2022

Het is kapot lekker!!!

priscilla verwoert
26 maio 2022

Bestelling geplaatst zou 17:00 geleverd worden tot heden niets ontvangen en niet te bereiken wel bevestiging van bestelling en betaald !

Christa
30 abril 2022

Toen ik het pakje aannam van de bezorger dacht ik dit gaat niet genoeg zijn voor twee personen. Maar het was dus wel genoeg. De smaak was goed. Het was vers. Het was zelfs nog warm. Heerlijk. We hebben ervan genoten. We gaan zeker nog wel wat bestellen!

Laura
24 abril 2022
La-Toya
24 abril 2022

Bestelling om 15:40 geplaatst met als afhaaltijd 17:50. Bij aankomst was de bestelling niet gereed. Uiteindelijk bijna een 3 kwartier moeten wachten. Erg jammer dit! Een telefoontje was op z’n plaats geweest! Werk hieraan. Het eten op zich was oké.

Arnhem
22 abril 2022

Heerlijk gegeten, wordt nu goed rekening gehouden met persoonlijke wensen🙏🏾

CN
14 abril 2022
Adriana
7 abril 2022

Oooo Mijn god!! Het was zoooooo lekker. Please keep up the good work💪🏾

Cm
31 março 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd! Krokante frietjes! Goede pittige saus! Goede prijs

Samir
28 março 2022

Het eten was erg lekker goede combinatie alleen mag de portie wel wat groter verder niks op aan te merken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

SM, Debidien
20 março 2022
Nataliia
16 março 2022

Het eten was niet lekker en het was bijna koud bezorgd. Deze bestelling moest verrassing voor verjaardag van mijn man zijn maar het is een grote teleurgesteling.

Yvonne
10 março 2022

De vis was niet lekker. Voor zo,n hoog bedrag

C. Lacroes
24 fevereiro 2022

Eten besteld en terug gereden naar Zwolle om het thuis op te eten. Het was nog warm en smaakte erg goed! Wij komen zeker nog eens afhalen.

Bobby williams
22 fevereiro 2022

Was weer top heb genoten weer

Ness
20 fevereiro 2022

Heerlijk!!

Guido
17 fevereiro 2022

Bestelling kwam niet op de afgesproken tijd maar het eten maakte alles goed! Heel lekker

Bobby Williams
17 fevereiro 2022

Vond het top had spicy besteld echt lekker

Warsha Lakhichand
15 fevereiro 2022

Wij bestellen met regelmaat bij Seasars. Je moet wel even wachten op je eten maar dat is normaal als je verse SeaFood wilt eten die lekker en vers is!

C.
11 fevereiro 2022

21:17 uur - besteld, voor de bezorgoptie "z.s.m." gekozen. 21:20 uur mail ontvangen met de verwachtte bezorgingstijd 22:05 uur 22:05 uur - geen bezorging 22:15 uur - geen bezorging 22:19 uur - ontvang ik een mail dat de bestelling onderweg is. 22:25 uur - geen bezorging. 22:35 uur - geen bezorging. 22:39 uur - eten eindelijk bezorgd. Al met al duurde de bezorging vanaf moment van bestellen tot daadwerkelijke levering 1 uur en 27 min. Eten viel ook tegen, garnalen waren taai. Ik weet niet of de late bestelling een rol heeft gespeelt (?). Ik heb 1x eerder besteld (aan het begin van de dag) en dat smaakte beter.

C.
11 fevereiro 2022

Positief: Eten smaakte goed. Negatief: Voor de optie ophalen gekozen met de ophaaltijd om 17:50 uur, PAS om 18:20 weg gelopen met het eten. Time management moet aan gewerkt worden. *Mocht je haast hebben dan is dit geen goede optie.

Gabriëlle
6 fevereiro 2022

Ik heb genoten van mijn portie dorade, friet en groente. Delivery done by one of the bosses😉 Keep up the good work with the delicious food. 😊Well done and right on time!🙌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anthony
3 fevereiro 2022

Smaakte echt heerlijk! alle producten waren van kwaliteit en vers. Saus ook lekker maar zou goeie zijn als je kan kiezen uit ook een pikante saus cajun style🤩

Melissa
30 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, eerste keer en zeker niet de laatste keer! 😍

Meryem
27 janeiro 2022

Heerlijk volle boils!

Helen
25 janeiro 2022

Goede kwaliteit zeer tevreden

Maria
19 janeiro 2022
Jenny
18 janeiro 2022

Was echt top, uurtje gereden voor deze Seafoodboil maar was wel waard.

Patric Mac Donald
17 janeiro 2022

Ik vond het super. Vriendelijk. Klantgericht.

Adison
14 janeiro 2022
Elisabete
13 janeiro 2022

Heerlijk!!! Beetje weinig voor de prijs ook wat aan de koude kant, maar smaakt voor de rest heerlijk!

Kylie
12 janeiro 2022

Super service! Om misverstanden te verkomen belde zij mij wat ik bedoelde met mijn opmerking. Super fijn! Vaker gegeten en weer een feestje! Keep up the good work🖤 zeker een aanrader! Tot de volgende keer

Dwight Pocorni
9 janeiro 2022

De lekkerste kreeft en garnalen die ik ooit heb gegeten. De reis van Goes naar Almere meer dan waard. Gaat mij zeker terug zien.

Anguelito
8 janeiro 2022

40 minuten gereden speciaal omdat mijn vrouw op onze anniversary Seasars wilde proberen. Via de website besteld en het was netjes op tijd klaar. Helaas was waren de kuipjes peper op, maar heb netjes ipv extra seasar saus gekregen. Vriendelijke service en het eten was geweldig. Volgende keer komen wij de Snow crab proberen!

Madebymom
7 janeiro 2022

Altijd nette service. Vriendelijk en the food is amazing 💗 vaste klant.

Ingrid Doest
7 janeiro 2022
EH
6 janeiro 2022

Lekker!

Dwight Grot
6 janeiro 2022
Debs
4 janeiro 2022

Sorry mijn seaboil was aan de onderkant aangebrand en gaf een bittere smaak, ik kon nog net het lekkere proeven. Jammer!

Denise
3 janeiro 2022

Was weer lekker! Vooral de dorade hou die erin! 😁

Naris
2 janeiro 2021

Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inneke
30 dezembro 2021

Super delicious 😋😋😋

Ursila
26 dezembro 2021

Top! Wij hebben gesmuld…..

Angey
26 dezembro 2021

Echt lekker en goed verzorgd Het is het lange wachten wel waard!

Rivanny Kasnawi
25 dezembro 2021

Niks op aan te merken , was gewoon heel lekker .

Mauro
25 dezembro 2021

Hallo seasars..vandaag bestelling gehaald afspraak was 18.30 helaas 19.10 pas klaar..zag dat er veel mensen waren in afwachting van hun bestelling en soms voor meer dan andere half uur het was behoorlijk druk er was ook een ontevrede dame die zijn geld terug vroeg...zelf zou ik niet meer bestellen en ophalen...maar het eten was goed dus next time alleen via bezorging ... ps. hou je ophaal service in order... mvgr

Reacção a Seasars

Excuses.. wel top dat je hebt gezien dat het super druk was en top dat je het eten wel lekker vond.. jammer van de 1 ster voor kwaliteit aangezien tijd een andere betekenis heeft

A.D
25 dezembro 2021

HEERLIJK zoals altijd! ❤

Carla Philippi
25 dezembro 2021

Was heerlijk!!! Mijn kinderen hebben genoten van alles wat ik besteld had. In combi met sushi was t een waar eetfestijn bij ons thuis!! Dank je wel jullie bijdrage tot een mooie kerst!!

Jacco
25 dezembro 2021

Was wederom heerlijk, we hadden de grote kreeft en krablegs en garnalen voor 4 personen.

Cm Solutions
24 dezembro 2021
Marcella
24 dezembro 2021
Lavinia
24 dezembro 2021

Het eten was echt heerlijk !!

Iris en panchi
24 dezembro 2021

De liefste mensen met het aller lekkerste eten met een goede prijs die het waard is..nooit meer ergens anders

Rob
23 dezembro 2021

Pluspunt:Smaak was goed, lekker spicy saus Minpunten: portie veels te weinig voor een bak van €35, peeled garnalen was ook een beetje taai!

Miranda
22 dezembro 2021

Alles was perfect!

Mireille
19 dezembro 2021

Het eten proefte verrukkelijk. Kortom voor vervolg vatbaar.

Klaber
9 dezembro 2021
Shuriella Klaber
8 dezembro 2021
Jolanda
5 dezembro 2021

Ver weg de lekkerste seaboil ever!!! Spicy zalm en Spicy Kreeft was echt lekker. Ik miste alleen nog een gekookt ei en worst maar dat is een smaak ding natuurlijk. Smaak perfect. Eten was optijd klaar, vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr uit Delft

Sie
2 dezembro 2021

Op tijd bezorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

Jamylee
2 dezembro 2021

Bestelling om 17:10 uur al klaar, geweldig en heerlijk.

Roman
28 novembro 2021

Was lekker, maar de smaak is teveel gericht op blanke mensen. Gooi er een Surinaamse saus doorheen ofzo voor iets meer smaak. Foto’s op de site komen ook niet overeen met wat je krijgt.

Dpower
28 novembro 2021
Edsel
22 novembro 2021

Het eten was lekker. Maar de saus waar bijna alles in gemaakt was, smaakte voor ons te zoet. En met zoete mais en zoete aardappel is het te veel zoet. Wij hadden graag gezien dat er voor de lobstertail een garlic-herb butter zou geweest. Het eten was goed bereid en heel goed schoongemaakt.

aubrey goodings
22 novembro 2021

Eten was mooi op tijd warm en erg smakelijk ik raad het echt iedereen aan.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E
20 novembro 2021

Super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Brenda Boldewijn
16 novembro 2021

Het was heerlijk, ik heb heerlijk ervan genoten. Ik heb verder geen verbeterpunten om aan tevoegen

Anoniem
12 novembro 2021

Top! Snel geleverd, heerlijke smaak!

Xxxx
12 novembro 2021
Mar van der Maas
6 novembro 2021

Fantastisch gegeten; uitstekend bereid, echt zacht, en malse krab én lobster. Misschien aangeven dat je je eetgerei erop moet aanpassen om de krab te kraken.... Wat frisse koolsla zou er heerlijk bij smaken. Maar het is echt fantastisch eten!

PLEKU
6 novembro 2021
Naz
4 novembro 2021
Serducer
3 novembro 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd! Iets langer moeten wachten maar perfect opgelost door de medewerkers en de eigenaar. Dank jullie wel voor de service! :)

Anoniem
31 outubro 2021

Dik tevreden!! Lief personeel, het eten was super vers mooi op temperatuur en het smaakte naar meer!!

Jelyne Boeve
29 outubro 2021

Goed van smaak!

Melvin
23 outubro 2021

Aanrader!

Titia
22 outubro 2021

Heerlijk! Uitmuntend! Snel! Vriendelijk Personeel!

Lisse
22 outubro 2021
Panchi and me
19 outubro 2021

De aller aller aller aller beste seafood eet je hier...gemaakt door de mooiste liefste mensen zijn eten is hoger dan de koning boven de admiraal love blessings..hebben het nu al 3x gegeten ..rijden er ver voor maar is het waard..

Helene Drenthe
18 outubro 2021

Eten was echt heel lekker, kom vast en zeker weer terug. Jammer dat het ver van mij is !

Helene Drenthe
18 outubro 2021

Het eten was echt heel lekker!

Danny
14 outubro 2021

Top! Lekker eten. Zelf de simpele frietjes zijn heerlijk gekruid. Mijn kinderen willen geen friet meer van de snackbar. Keep it up!

C.
12 outubro 2021

Heerlijk. Spicy Crab is een aanrader.

Bianca Brown
11 outubro 2021

Voor de tweede keer besteld. Ik heb wederom ervan genoten. Er komt zeker nog een derde keer. De smaak is goed! Suc6 met de zaak!.

Marloes
11 outubro 2021

Die Rollsss zijn zo fucking lekker he! Omg mijn favoriet!!!!

Sherida
11 outubro 2021

Heeerlijk!!! vers!!! en de bezorging heel snel! Jullie zijn verbeterd! Top!

Diva
10 outubro 2021

Lekker spicy heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leushuis F. H.
10 outubro 2021

Finger licking good. Geld dubbel en dwars waard en ook het ophalen. Was nog heerlijk warm naxruim half uur rijden naar huis

Hira Sing
10 outubro 2021

Geweldig lekker! Door de prijs is het voor ons meer voor speciale gelegenheden. Als het minder duur was zou dit op mijn vaste bestellijst komen. De kwaliteit is top!

Liesje
9 outubro 2021

Eten en sauce was super lekker OMG finger licking good... zeker aan te raden...

Danny
8 outubro 2021

De kwaliteit van het eten is consistent. Neem meestal garnalen met friet. Altijd een persoonlijke en fijne service en altijd op tijd klaar. Een zekere aanrader.

Matane
7 outubro 2021

Top kwaliteit eten. De garnalen, zoete aardappelen, en wat ik de beste vond was the sauce brings everything together. Verbeterpunten: No

Jap-Ngie
4 outubro 2021

Seasars…je eet je vingers er nog net niet bij op👌🏼Mijn complimenten, van mij een dikke 10! Zeker aan te raden.

Chantal
3 outubro 2021

Eten was lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was netjes op tijd zoals werd aangegeven

Y
3 outubro 2021
Liana
2 outubro 2021

Super goeie service! En het eten was Heerlijk!

Noah
1 outubro 2021

Was super lekker, goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

Chantal
1 outubro 2021

Uitstekend eten, goede service en snel geleverd!

Anoniem
29 setembro 2021

Na eerder besteld te hebben en ontevreden te zijn geweest over de levertijd, werd er op tijd geleverd. Over het eten had ik sws geen opmerkingen. TE SPANG!!!!

Ally
29 setembro 2021

Wederom fantastisch gegeten. Een absolute aanrader. Netjes geinformeerd dat de bestelling iets later werd geleverd. Het wachten waard!!!

Sg
28 setembro 2021
Daniëlla
28 setembro 2021

Dit was m'n 3e bestelling maar eerste review en ik ben ontzettend tevreden! Ik heb alweer een rijkelijk gevulde bak met aardappelen (zoet en normaal) garnalen (gepeld en ongepeld) lobster tail en mais gekregen. De saus is overheerlijk en nu ik het typ terwijl ik al op bed lig, ga ik alsnog de rest op eten. Ga zo door jongens, ondanks dat de bestelling 25 min later klaar was dan vermeld, was het het wachten waard!

.........
26 setembro 2021
P. Aaron
26 setembro 2021
B.
26 setembro 2021

Het was heeerlijk!

Joan Londt
26 setembro 2021

Ik heb heerlijk gegeten.

J
25 setembro 2021

Excellent

Natacha Sporkslede
24 setembro 2021
Nadia
24 setembro 2021

Top , goeie kwaliteit smaak was goed top Gwn

Diet
23 setembro 2021
Loes
21 setembro 2021
Jacco Ploeg
19 setembro 2021

We hadden de lobster/crab legs/garnalen en dat was echt heerlijk.

S.
18 setembro 2021

♥️ Het was echt heerlijk. Ik kom zEker terug. Was het 3 kwartier rijden waard. Je

Suleman
17 setembro 2021
Timothy
16 setembro 2021
Thijn
16 setembro 2021

Het was zeker lekker. Alleen vond ik de gewone aardappel niet echt lekker ertussen, de zoete aardappel was perfect. En de garnalen waren net ietsjes te taai. En de maïs misschien iets zachter. Maar ga zeker wel weer een keer bestellen. En de saus was heerlijk! Bestelling lag klaar op aangegeven tijd, top!

Uldine
13 setembro 2021

Super lekker alles klopt gewoon heerlijke saus heerlijk gekruid het was dan ook binnen no time naar binnen gewerkt echt voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasmin
11 setembro 2021

Was weer heerlijk

Casje
11 setembro 2021

De eerste keer hier besteld lobster claws boil, Salmon fries en de shrimp fries. Voor mij was elke dish was qua smaak perfect. De hoeveelheid van de garnalen (9st) en de zalm op de friet was minder...kon wel wat meer erop. Alles was perfect klaargemaakt en ik heb heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maurien Rustenburg
11 setembro 2021

TOP TOP TOP Super jullie seafood😍😍 is om je vingers af te likken, heb een dochter die er niets van moet maaarrrrrrr ze heeft gesmuld!! Vond 2 bakken zelfs te weinig HAHAHHA heb me bestelling geplaatst voor de deur 18.25 en 19.00 kon ik het ophalen!! Top service Top seafood 🔥voor herhaling vatbaar. Eh als je gaat kopen koop direct een groooootttteeee bakkkkk😜🤪 heb je gewaarschuwd ‼️

CJ
11 setembro 2021

Erg lekker!

Hakan
10 setembro 2021

Het was lekker.

Daniel de Wit
9 setembro 2021

Friet met shrimp gehaald vandaag nadat het de vorige keer heerlijk smaakte. Ook nu stelde het niet teleur. Een aanrader.

Regine
8 setembro 2021

Was echt lekker , en smaak naar meer 💪💪💯

Daan S
8 setembro 2021

Wat onwijs lekker zeg! Alles perfect gaar tot aan de mais aan toe. Voor iemand die niet van zoete aardappel houd heb ik ze toch verdacht lekker weg zitten eten. Ga zo door en zeker voor herhaling vatbaar!

May
8 setembro 2021

Beste Seasars, Allereerst mijn felicitatie met jullie nieuwe zaak. Blijf in jullie concept geloven en ga zo door. Het was een feest toen ik mijn bestelling had ontvangen. Netjes en mooi geserveerd. Te mooi om op te eten. Ik heb genoten van mijn maaltijd. Heerlijk, vers en sappige en spicy. Tot de volgende keer.

Ria
7 setembro 2021

We hebben lekker gegeten heeft gesmaakt

Claudette
6 setembro 2021

Het eten was top👌🏾 Zeker voor herhaling vatbaar ❤️

Luciana Demas
5 setembro 2021

Een boil besteld voor mijn moeder, hij smaakte volgens haar erg goed, was goed vers en goed gekruid. Volgende keer zal zij hier zeker zelf ook weer opnieuw bestellen☺️

Debrah van Aerde
5 setembro 2021

Prima op tijd bezorgd, alleen vergeleken met de vorige keer vond ik de saus totaal niet pittig en was alles veel te zacht doorgekookt. Beetje jammer dit

Chantay
5 setembro 2021

Het eten stond netjes klaar op het afhaal tijdstip. Ik keek er echt naar uit om een gerecht van Seasars uit te proberen. Ik ben echter teleurgesteld in de kwaliteit van de lobster tail boil (spicy). Doordat deze zo tegen viel, kon ik het niet meer door eten. Ik proefde alleen citroen, de saus had geen smaak verder, de kreeft was taai, de garnalen waren papperig en de saus was zo pittig dat het storend was. Erg jammer. Ik had er veel meer van verwacht, omdat ik er toch goede dingen over heb gehoord.

Donnefer Libretto
5 setembro 2021
Petra
5 setembro 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. De service was van bestellen tot het bezorgen goed verzorgd. Heerlijk om dit in Almere te hebben. Dankjewel Seasars!

Chanel
5 setembro 2021

Heel lekker! Leuke vibe in de zaak bij het afhalen. Ik miste wel worstjes en ei in de boils. Verder heb ik zeker niks te klagen!

Arnhem
4 setembro 2021

de saus smaakte iets anders. Verder heerlijk gegeten.

Lie A ling
4 setembro 2021
Early
3 setembro 2021

Super lekker. De kruiden/saus ect. alles heeft gewoon een lekkere unieke smaak. Gewoon lekker thuis eten met de smaak alsof je in een restaurant zit. Zo door blijven gaan.

Rachel
3 setembro 2021

Ik wilde extra hot! Het was mild😪.....online besteld en kon het op het tijdstip afhalen!

T. B.
1 setembro 2021

1e bestelling was een succes. Vrij snel ontvangen en zeer lekker gegeten!

G
1 setembro 2021

Ze zijn heel gastvriendelijk en het eten was verschrikelijk ik heb mijn vingers er af gelikt

Alla kondre koni
1 setembro 2021

Geweldig eten kom nog een keer langs

Gonda Claver-Adelaar
31 agosto 2021

Heb wel 25 minuten gewacht,maar was het wachten waard. Eten was overheerlijk. Saus was top. Geweldig ga zo door.

Ik vind dit een fantastische gerecht echt waar
31 agosto 2021
Vivian
31 agosto 2021
Janina del Prado
30 agosto 2021
L
30 agosto 2021
Relle
30 agosto 2021

Service ? Top Smaak ? Top Tip: kerrie krab pittig/normaal

Sharel
29 agosto 2021

Ik heb mezelf misselijk gegeten! Zove heeft het gesmaakt.👌🏾

Djamarah
29 agosto 2021

In één woord: HEERLIJK

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Onbekend
29 agosto 2021

Erg lekker!!

Nanouska
28 agosto 2021

Vanuit Nijmegen naar Almere gereden speciaal om verschillende seafood boils uit te proberen. Zeker de moeite waard!!! Betaalbaar, goed gevulde boil, de Spicy variant is ook precies goed Spicy. Netjes verzorgd. Wij komen zeker weer terug vanuit Nijmegen. Ga zo door!!

Sherillio
28 agosto 2021

Ai wakka mang niets te klagen nieuwe vaste klant erbij keep the good work going ❤️ 🙏

Gigi
28 agosto 2021

In 1 woord geweldig!

A.D
27 agosto 2021

Het eten was HEERLIJK we hebben echt genoten. Alles was heerlijk mals en zeker voor herhaling vatbaar!

Y
27 agosto 2021

Ik had een crabboil besteld die pittig zou, was helaas niet pittig. Verder vond ik dat er erg weinig krab in zat. Het smaakte allemaal wel goed. Bezorger was een kwartier later

R
26 agosto 2021

Heerlijk eten zoals altijd!! Lekkerste vis

Didi
26 agosto 2021

HEERLIJK!🔥💦

Jane
26 agosto 2021

Het eten was overheerlijk. CHAPEAU👍. Goede service en vriendelijk personeel Grtjes uit Zeewolde

Ria Kooijman
26 agosto 2021

Eten was fantastisch. Medewerkers zijn fantastisch. Bezorger was erg aardig. Alleen duurde het (te) erg lang voor de bestelling er was. 2+ uur. Tot de volgende bestelling 🙂

Damsco
26 agosto 2021
Damsco
26 agosto 2021
Don don
26 agosto 2021
Abigail Doesburg
26 agosto 2021

Wij hebben genoten van de seafood boil en de salmon with fries. Ik vond het heel netjes hoe er gecommuniceerd werd tot aan de deur tijdens het afleveren toe! Wij zullen zeker vaker bestellen Thank you for the amazing food❤️

..
25 agosto 2021

Heb heel lang moeten wachten dat vond ik wel jammer en het eten was ook niet meer warm een beetje aan de lauwe kant. Maar het smaakte wel heerlijk.

Lio
25 agosto 2021

Het was heerlijk. Alleen trof ik meer zoete aardappel en aardappel aan dan seafood.

Tati
25 agosto 2021

Het is heerlijk! Saus is top!

Melessa
25 agosto 2021

Was heerlijk

Ilonka
25 agosto 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel alleen hadden wij in de middag al besteld en moesten wij alsnog 1 uur wachten en dit werd niet aangegeven, dat was jammer

Don don
25 agosto 2021

😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥

Sidney Purperhart
24 agosto 2021

Geweldig boy keizer je moet je naam veranderen naar koning ei waka a vrouw eh tak taki mi dofu 😅💪🏾👌🏾

Arman
24 agosto 2021

Kan niet beter. Ga zo door. Top.

Saskia K.
24 agosto 2021

Je hebt food, maar je hebt ook heaven food. Bij Seasars heb je dus het laatste, OMG!!! You can''t stop eating.

Audrey Fräser
23 agosto 2021

Het eten was heerlijk!

G
23 agosto 2021

Super lekker, en veel smaak Ik begon in de auto al te eten en kon het niet laten Was het 1uur rijden waard en zal nog een keer bestellen

Lilian
23 agosto 2021

Zeer zeker de moeite waard!!!! Enige aanbeveling/aandachtspunt is dat de bezorging iets sneller mag! Voor de rest: echt TOP! Meesterlijk! Nee, Keizerlijk!!! Zo door hoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Suuz
22 agosto 2021

Het was het wachten méér dan waard. Overheerlijke kreeftschotel in een verrukkelijke saus. Zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kemper
22 agosto 2021

Wij zijn vanuit Utrecht naar Almere gereden alleen om onze bestelling op te halen. Was zeker de moeite waard. Heerlijk gegeten .

Kenka Acton
22 agosto 2021

Het eten was op de afgesproken tijdstip klaar. Het was heerlijk. Had er geen genoeg van. Zo door blijven gaan! Geen massaproductie, maar eten dat met veel liefde en toewijding bereid is. Mijn complimenten!!!

R. Keizerweerd
21 agosto 2021

Lang niet zo lekker gegeten mang duizend punten geef ik jullie

Patric
21 agosto 2021

De vorige keer kon ik geen mening geven over de bestelling ,ivm het niet ontvangen bestelling. Maar ik dacht ik probeer het nog eens. Want elk opstartende bedrijf maakt fouten. Maar ze waren op tijd en het was lekker en goed gekruid. En zeker voor herhaling vatbaar. Dus ga op deze voet verder en het komt goed.

Jills
21 agosto 2021

Het was heerlijk! Echt een aanrader

Rachel
20 agosto 2021

Normaal eet mn dochter geen seafood want ze vind het eng eruit zien.. maar deze heeft ze gruwelijk geklaard!! Snowcrab en lobster tail beide waren perfect. Mijn dochter haar hele gezicht heeft meegegeten.

G
20 agosto 2021

Zag de hype voorbij komen op keizer ze snapchat eten was ook echt lekker. De moeite waard!

Dorinda
20 agosto 2021

Ik had 10 sterren gegeven als dat kon!

Marlene
19 agosto 2021

Ik ben vanuit Rotterdam naar Almere afgereisd en ik had er geen spijt van! Top service en geweldig eten!

Naz
19 agosto 2021

Was heerlijk!!

Clyde
19 agosto 2021

Beste seafood boil

Fio
19 agosto 2021

Ik was eerlijk gezegd eerst een beetje sceptisch ik was bij mijn ouders met mijn dochtertje ik vroeg hun zullen we bij seasers eten gaan halen Zogezegd zo gedaan ik moet eerlijk zeggen we hebben echt goed gegeten het had iedereen goed gesmaakt jullie hebben er een klant bij.

J. Keizerweerd
18 agosto 2021

Just perfect ik maak reclame voor jullie!

M linger
18 agosto 2021

Heerlijk

Diana
18 agosto 2021

Nooit een Seafood boil gehad, maar wat was dit lekker! Ik had de snow crab en de portie friet met topping garnalen. Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Smaken passen goed bij elkaar.

Hornberger
18 agosto 2021

Ik ben zeer tevreden. Dit is reeds de 2e keer. Jullie zien mij heel gauw weer

RoWiMa
17 agosto 2021

We hebben heerlijk gegeten, het was erg lekker!

Bianca
17 agosto 2021

Bezorger was iets later maar super vriendelijk en we hebben weer heerlijk gegeten! Tot snel!

Claudette inge
17 agosto 2021

Mijn snowcrab was perfect Mijn maaltijd was lekker warm Ondanks een bezorgafstand van een half uur Zoals beloofd heeft de vriendelijke respectvolle bezorger zich aan zijn afspraak gehouden Agnes en ik zijn dik tevreden Wij blijven bestellen

Henry
17 agosto 2021

Was heerlijk! Goed gevuld broodje en snel bezorgd.

Tang
17 agosto 2021

Heerlijk gesmuld. 31 jaar getrouwd met mijn vrouwtje. De bestelling was echt een verwen momentje. Seasars is echt een aanrader. Mijn complimenten👍

Priscella
17 agosto 2021

Lekker en aantrekkelijk. Ga zo door Keizer en team. Tot de volgende keer!

Ingrid
16 agosto 2021

Super lekker, gaan wij zeker nog vaak herhalen

M.Burnet
15 agosto 2021

Wel even moeten wachten op de bestelling maar het was het wachten meer dan waard.🦀🦞🦐

Noorke Rigters
15 agosto 2021

Het smaakte goed, het was heel lekker!! Top kwaliteit!! Service was ook goed!! Onze complimenten!! Wij wensen jullie heel veel klandizie toe!!!! Verbeterpunt: adres op website klopt niet (marktmeesterstraat)

Bianca Brown
15 agosto 2021

Het eten was Top!! Lekker pittig. Het wachten kan iets langer duren dan afgesproken maar dan heb je wat. Mensen klagen over alles dus bestellen hier moet met geduld anders smaakt het niet. Power aan SEASARS.

Acton
14 agosto 2021

Was heerlijk

Was super lekker
14 agosto 2021

Voor mij was alles top

Fairuza
14 agosto 2021

Het eten is GEWELDIG!! die saus..de zachte aardappelen..de mais..alles is ook erin getrokken..heeerlijk gegeten!!

Calii
14 agosto 2021

Goedemorgen, Ik weet niet zeker als jullie dit lezen of niet. De boil was goed, alleen de saus is erg waterig. Vanwege mijn opgedane kennis in Miami en hun seafood boils, ben ik gewoon verwend. Verder was de boil rijk gevuld en de presentatie was netjes.

Mirelda
14 agosto 2021

Ik vond eten lekker. De saus is heerlijk. De bezorgtijd en een accurate tijdsindicatie van het tijdstip van bezorging zijn een aandachtspunt.

Glady
13 agosto 2021

Heel goed en mooi en netjes verzorgd. Smaakte heerlijk👍🏾👍🏾😋😋. De extra saus heb ik speciaal bewaard om later in de week met gebakken vis te eten! De frietjes zijn zaliggggg en de crab roll is Heel apart en lekker! Keep up the good work🙏👍🏾👍🏾💪💪💪

S
13 agosto 2021
Waldo
13 agosto 2021

Het eten was super lekker, onze complimenten hiervoor. Nu nog naar een systeem zoeken waarbij het bezorgen van de bestelling(en) op tijd geleverd kan worden, dan maken jullie heel wat klanten blij. Succes en tot de volgende bestelling.

BHK
13 agosto 2021
Merrylin
12 agosto 2021

Eten is echt heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
12 agosto 2021

Heb echt lekker gegeten. Alleen bezorging was een beetje laat.

Chan.
12 agosto 2021

Het eten zat vol smaak !

Siomaira
12 agosto 2021

Super vers! Warm en op tijd kunnen ophalen!🤎🤞🏾

Angelique Sabajo
11 agosto 2021

Het eten was top. Heerlijk. Alleen is de wachttijd lang.

Surya tower
11 agosto 2021

ik heb heeel lekker gegeten.. maar dan ook echt lekker. !! wachten was heel lang ik heb 1840 ophalen gedaan reed pas om 2030 weg so that was alot !! maar heb wel spang gegeten.. ill defo be coming back 🙈

Debrah van Aerde
10 agosto 2021

Wachttijd van een uur is echt te lang Maaarrrr het eten was superspang oh mi gado lekker.... 1 portie is niet genoeg, omdat het zo lekker is wil je uit greedy door blijven eten😋😋😋

gideon Amponsah
10 agosto 2021

Wachttijden zijn lang, maaar het is het wachten waard !!!!! Alles is goed op smaak en het is finger licking good !!

Kimmy
7 agosto 2021

De snowcrab boil was wel lekker de spicy saus was ook heerlijk.

Meredith
7 agosto 2021

Super vriendelijk personeel. Was een uur te vroeg. Maar hoefde ondanks de drukte, niet een uur te wachten gelukkig. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Melvin
7 agosto 2021

Voldoet aan alle verwachtingen, geweldig concept!

N.Goodett
7 agosto 2021

Heerlijk 100% mensen bestellen je gaat er geen spijt van hebben

N.Goodett
7 agosto 2021

Was heerlijk

Cher
7 agosto 2021

Bezorging kan wat beter geregeld worden. Je plaatst een bestelling dat 't 17.00 geleverd wordt maar je krijgt je maaltijd 2 uren later dan gepland en dat is niet leuk. Hoop op een compensatie volgende keer

Olyvia
7 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Netjes en goed verzorgd. De smaak was voortreffelijk. Ik vond de lobster tail wel iets te ver door gekookt. Het vlees was daardoor voor mij iets te zacht.

Anoniempje
6 agosto 2021

Wauw, dit is de lekkerste seafood boil die ik ooit heb gegeten. Alles lekker op smaak, goed gekruid en lekker warm bij de bezorging. Mijn complimenten voor deze zaak. Volgende keer hoop ik wel dat ze optijd bezorgen, maar naast dat is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Vanity
6 agosto 2021

Super lekker word mijn vaste plek alles moet geprobeerd worden. Dankje voor de heerlijke eten heb genoten

Miguel
5 agosto 2021

Service, is te lekker en kwaliteit!! Nice

Rish
3 agosto 2021

Een echte aanrader

Mar
3 agosto 2021
Carr
2 agosto 2021

Het was echt heerlijk!!! Zeker een aanrader!!

Bianca
31 julho 2021
Renny
30 julho 2021

Het eten was heerlijk.

Pearl
30 julho 2021

Het was heel erg lekker. Goed gekruid en smaakvol

Shannon
29 julho 2021

GevAaarrrlijjjjkkkk lekker enjoyed to the fullest!!!

Kim
27 julho 2021

Heerlijk gegeten, eindelijk een lekkere visrestaurant in Almere! Alles proefde super vers, zeker voor herhaling vatbaar

Chantal
26 julho 2021

I loved it!!!

Razia
26 julho 2021

De boils waren echt lekker! Het broodje met gevulde kreeft was helaas aangebrand en de patatjes waren koud en hard. Die zijn niet voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chavija
26 julho 2021

Het eten was echt heerlijk!! Toen ik klaar was met eten ben ik er helaas wel achter gekomen dat ik allergisch ben voor schaaldieren😭😭😭 maar goed… het was het wel waard I guess hahah

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mitchell
25 julho 2021

Als je niet naar seasars bent geweest slaap je sowiso. Hun eten is gewoon MAGIC.

Kia
25 julho 2021

Toppp!!!

Deborah
23 julho 2021

Was heerlijk, goed op smaak. Wat meer aardappelen zou fijn zijn.

No
21 julho 2021
Anoniem
21 julho 2021

Heel goed van smaak, absoluut voor herhaling vatbaar en lekker in de buurt.

Isaura mercelina
20 julho 2021

Ok het duurde wel lang maar wat was dit lekkerrrr it was worth the wait love it 😍

Blokland
20 julho 2021

Lekker gekruid, dus goed op smaak. Je proeft dat het vers bereid is.

N
18 julho 2021

Heerlijk 😋

Cher
17 julho 2021

Service top eten top🔥🔥

Jasmin
16 julho 2021

Was heerlijk...echt spang...zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
14 julho 2021

Heerlijk vers eten en goed gekruid. Alleen wat aan de prijzige kant dus dat mag wat meer omlaag, maar verder top.

Lampoe
13 julho 2021

Totaal niks te klagen!!!!. Ik heb meerdere geprobeerd qua Seafood boils maar dit is de SEAFOOD BOIL die ik al die tijd zocht yere. Jaweljawel!! Niks is te machtig nog smaakloos of koud... Echt heerlijk vers gegeten en weet waar ik in het vervolg moet wezen en zal men ook zeker aanraden te bestellennnn!!!🙌🏾😍🏆