Beoordelingen van Seasars Almere

Recente recensies

5.0
Panchi and me
gisteren

De aller aller aller aller beste seafood eet je hier...gemaakt door de mooiste liefste mensen zijn eten is hoger dan de koning boven de admiraal love blessings..hebben het nu al 3x gegeten ..rijden er ver voor maar is het waard..

Helene Drenthe
18 oktober 2021

Eten was echt heel lekker, kom vast en zeker weer terug. Jammer dat het ver van mij is !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helene Drenthe
18 oktober 2021

Het eten was echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
14 oktober 2021

Top! Lekker eten. Zelf de simpele frietjes zijn heerlijk gekruid. Mijn kinderen willen geen friet meer van de snackbar. Keep it up!

C.
12 oktober 2021

Heerlijk. Spicy Crab is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Brown
11 oktober 2021

Voor de tweede keer besteld. Ik heb wederom ervan genoten. Er komt zeker nog een derde keer. De smaak is goed! Suc6 met de zaak!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
11 oktober 2021

Die Rollsss zijn zo fucking lekker he! Omg mijn favoriet!!!!

Sherida
11 oktober 2021

Heeerlijk!!! vers!!! en de bezorging heel snel! Jullie zijn verbeterd! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diva
10 oktober 2021

Lekker spicy heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leushuis F. H.
10 oktober 2021

Finger licking good. Geld dubbel en dwars waard en ook het ophalen. Was nog heerlijk warm naxruim half uur rijden naar huis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hira Sing
10 oktober 2021

Geweldig lekker! Door de prijs is het voor ons meer voor speciale gelegenheden. Als het minder duur was zou dit op mijn vaste bestellijst komen. De kwaliteit is top!

Liesje
9 oktober 2021

Eten en sauce was super lekker OMG finger licking good... zeker aan te raden...

Danny
8 oktober 2021

De kwaliteit van het eten is consistent. Neem meestal garnalen met friet. Altijd een persoonlijke en fijne service en altijd op tijd klaar. Een zekere aanrader.

Matane
7 oktober 2021

Top kwaliteit eten. De garnalen, zoete aardappelen, en wat ik de beste vond was the sauce brings everything together. Verbeterpunten: No

Jap-Ngie
4 oktober 2021

Seasars…je eet je vingers er nog net niet bij op👌🏼Mijn complimenten, van mij een dikke 10! Zeker aan te raden.

Chantal
3 oktober 2021

Eten was lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was netjes op tijd zoals werd aangegeven

Y
3 oktober 2021
Liana
2 oktober 2021

Super goeie service! En het eten was Heerlijk!

Noah
1 oktober 2021

Was super lekker, goede kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

Serge
1 oktober 2021

Garnalen waren top, kreeft was helaas te veel doorgekookt. Saus is lekker, maar kreeft viel iets tegen. Was ook te donker ipv wit van binnen.

Chantal
1 oktober 2021

Uitstekend eten, goede service en snel geleverd!

Anoniem
29 september 2021

Na eerder besteld te hebben en ontevreden te zijn geweest over de levertijd, werd er op tijd geleverd. Over het eten had ik sws geen opmerkingen. TE SPANG!!!!

Ally
29 september 2021

Wederom fantastisch gegeten. Een absolute aanrader. Netjes geinformeerd dat de bestelling iets later werd geleverd. Het wachten waard!!!

Sg
28 september 2021
Daniëlla
28 september 2021

Dit was m'n 3e bestelling maar eerste review en ik ben ontzettend tevreden! Ik heb alweer een rijkelijk gevulde bak met aardappelen (zoet en normaal) garnalen (gepeld en ongepeld) lobster tail en mais gekregen. De saus is overheerlijk en nu ik het typ terwijl ik al op bed lig, ga ik alsnog de rest op eten. Ga zo door jongens, ondanks dat de bestelling 25 min later klaar was dan vermeld, was het het wachten waard!

.........
26 september 2021
P. Aaron
26 september 2021
B.
26 september 2021

Het was heeerlijk!

Joan Londt
26 september 2021

Ik heb heerlijk gegeten.

J
25 september 2021

Excellent

Natacha Sporkslede
24 september 2021
Nadia
24 september 2021

Top , goeie kwaliteit smaak was goed top Gwn

Diet
23 september 2021
Loes
21 september 2021
Jacco Ploeg
19 september 2021

We hadden de lobster/crab legs/garnalen en dat was echt heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
19 september 2021

Snelle reactie bij plaatsen opmerking. Vriendelijke mensen Patat was taai. Lobster niet vers, weinig vlees. Prijs en kwaliteitverhouding matig

S.
18 september 2021

♥️ Het was echt heerlijk. Ik kom zEker terug. Was het 3 kwartier rijden waard. Je

Hellen
17 september 2021

Bestelling was prima optijd bezorgd,allen vindt ik dat er teveel aardappelen in zit. En lobster tail was teleurstellend. Qua smaak was het goed. Wat groente erbij kan geen kwaad. Voordat geld mag het ook wat groter.

Suleman
17 september 2021
Timothy
16 september 2021
Thijn
16 september 2021

Het was zeker lekker. Alleen vond ik de gewone aardappel niet echt lekker ertussen, de zoete aardappel was perfect. En de garnalen waren net ietsjes te taai. En de maïs misschien iets zachter. Maar ga zeker wel weer een keer bestellen. En de saus was heerlijk! Bestelling lag klaar op aangegeven tijd, top!

Uldine
13 september 2021

Super lekker alles klopt gewoon heerlijke saus heerlijk gekruid het was dan ook binnen no time naar binnen gewerkt echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasmin
11 september 2021

Was weer heerlijk

Casje
11 september 2021

De eerste keer hier besteld lobster claws boil, Salmon fries en de shrimp fries. Voor mij was elke dish was qua smaak perfect. De hoeveelheid van de garnalen (9st) en de zalm op de friet was minder...kon wel wat meer erop. Alles was perfect klaargemaakt en ik heb heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maurien Rustenburg
11 september 2021

TOP TOP TOP Super jullie seafood😍😍 is om je vingers af te likken, heb een dochter die er niets van moet maaarrrrrrr ze heeft gesmuld!! Vond 2 bakken zelfs te weinig HAHAHHA heb me bestelling geplaatst voor de deur 18.25 en 19.00 kon ik het ophalen!! Top service Top seafood 🔥voor herhaling vatbaar. Eh als je gaat kopen koop direct een groooootttteeee bakkkkk😜🤪 heb je gewaarschuwd ‼️

CJ
11 september 2021

Erg lekker!

Hakan
10 september 2021

Het was lekker.

Daniel de Wit
9 september 2021

Friet met shrimp gehaald vandaag nadat het de vorige keer heerlijk smaakte. Ook nu stelde het niet teleur. Een aanrader.

Regine
8 september 2021

Was echt lekker , en smaak naar meer 💪💪💯

Daan S
8 september 2021

Wat onwijs lekker zeg! Alles perfect gaar tot aan de mais aan toe. Voor iemand die niet van zoete aardappel houd heb ik ze toch verdacht lekker weg zitten eten. Ga zo door en zeker voor herhaling vatbaar!

May
8 september 2021

Beste Seasars, Allereerst mijn felicitatie met jullie nieuwe zaak. Blijf in jullie concept geloven en ga zo door. Het was een feest toen ik mijn bestelling had ontvangen. Netjes en mooi geserveerd. Te mooi om op te eten. Ik heb genoten van mijn maaltijd. Heerlijk, vers en sappige en spicy. Tot de volgende keer.

Ria
7 september 2021

We hebben lekker gegeten heeft gesmaakt

Claudette
6 september 2021

Het eten was top👌🏾 Zeker voor herhaling vatbaar ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luciana Demas
5 september 2021

Een boil besteld voor mijn moeder, hij smaakte volgens haar erg goed, was goed vers en goed gekruid. Volgende keer zal zij hier zeker zelf ook weer opnieuw bestellen☺️

Debrah van Aerde
5 september 2021

Prima op tijd bezorgd, alleen vergeleken met de vorige keer vond ik de saus totaal niet pittig en was alles veel te zacht doorgekookt. Beetje jammer dit

Chantay
5 september 2021

Het eten stond netjes klaar op het afhaal tijdstip. Ik keek er echt naar uit om een gerecht van Seasars uit te proberen. Ik ben echter teleurgesteld in de kwaliteit van de lobster tail boil (spicy). Doordat deze zo tegen viel, kon ik het niet meer door eten. Ik proefde alleen citroen, de saus had geen smaak verder, de kreeft was taai, de garnalen waren papperig en de saus was zo pittig dat het storend was. Erg jammer. Ik had er veel meer van verwacht, omdat ik er toch goede dingen over heb gehoord.

Donnefer Libretto
5 september 2021
Petra
5 september 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. De service was van bestellen tot het bezorgen goed verzorgd. Heerlijk om dit in Almere te hebben. Dankjewel Seasars!

Chanel
5 september 2021

Heel lekker! Leuke vibe in de zaak bij het afhalen. Ik miste wel worstjes en ei in de boils. Verder heb ik zeker niks te klagen!

Arnhem
4 september 2021

de saus smaakte iets anders. Verder heerlijk gegeten.

Lie A ling
4 september 2021
Anoniem
3 september 2021

De aardappels waren niet goed uit gekookt voor de rest was het goed

Early
3 september 2021

Super lekker. De kruiden/saus ect. alles heeft gewoon een lekkere unieke smaak. Gewoon lekker thuis eten met de smaak alsof je in een restaurant zit. Zo door blijven gaan.

Rachel
3 september 2021

Ik wilde extra hot! Het was mild😪.....online besteld en kon het op het tijdstip afhalen!

T. B.
1 september 2021

1e bestelling was een succes. Vrij snel ontvangen en zeer lekker gegeten!

G
1 september 2021

Ze zijn heel gastvriendelijk en het eten was verschrikelijk ik heb mijn vingers er af gelikt

Alla kondre koni
1 september 2021

Geweldig eten kom nog een keer langs

Gonda Claver-Adelaar
31 augustus 2021

Heb wel 25 minuten gewacht,maar was het wachten waard. Eten was overheerlijk. Saus was top. Geweldig ga zo door.

Ik vind dit een fantastische gerecht echt waar
31 augustus 2021
Lea
31 augustus 2021

Mijn complimenten voor de bezorging en de verpakking waarin het eten in zat. Verbeterpunten zijn: kreeft was klein en taai. Portie mocht wel iets groter voor het geld.

Vivian
31 augustus 2021
Janina del Prado
30 augustus 2021
L
30 augustus 2021
Relle
30 augustus 2021

Service ? Top Smaak ? Top Tip: kerrie krab pittig/normaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharel
29 augustus 2021

Ik heb mezelf misselijk gegeten! Zove heeft het gesmaakt.👌🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djamarah
29 augustus 2021

In één woord: HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onbekend
29 augustus 2021

Erg lekker!!

Nanouska
28 augustus 2021

Vanuit Nijmegen naar Almere gereden speciaal om verschillende seafood boils uit te proberen. Zeker de moeite waard!!! Betaalbaar, goed gevulde boil, de Spicy variant is ook precies goed Spicy. Netjes verzorgd. Wij komen zeker weer terug vanuit Nijmegen. Ga zo door!!

Sherillio
28 augustus 2021

Ai wakka mang niets te klagen nieuwe vaste klant erbij keep the good work going ❤️ 🙏

Gigi
28 augustus 2021

In 1 woord geweldig!

A.D
27 augustus 2021

Het eten was HEERLIJK we hebben echt genoten. Alles was heerlijk mals en zeker voor herhaling vatbaar!

Y
27 augustus 2021

Ik had een crabboil besteld die pittig zou, was helaas niet pittig. Verder vond ik dat er erg weinig krab in zat. Het smaakte allemaal wel goed. Bezorger was een kwartier later

R
26 augustus 2021

Heerlijk eten zoals altijd!! Lekkerste vis

Didi
26 augustus 2021

HEERLIJK!🔥💦

Jane
26 augustus 2021

Het eten was overheerlijk. CHAPEAU👍. Goede service en vriendelijk personeel Grtjes uit Zeewolde

Ria Kooijman
26 augustus 2021

Eten was fantastisch. Medewerkers zijn fantastisch. Bezorger was erg aardig. Alleen duurde het (te) erg lang voor de bestelling er was. 2+ uur. Tot de volgende bestelling 🙂

Damsco
26 augustus 2021
Damsco
26 augustus 2021
Don don
26 augustus 2021
Abigail Doesburg
26 augustus 2021

Wij hebben genoten van de seafood boil en de salmon with fries. Ik vond het heel netjes hoe er gecommuniceerd werd tot aan de deur tijdens het afleveren toe! Wij zullen zeker vaker bestellen Thank you for the amazing food❤️

..
25 augustus 2021

Heb heel lang moeten wachten dat vond ik wel jammer en het eten was ook niet meer warm een beetje aan de lauwe kant. Maar het smaakte wel heerlijk.

Lio
25 augustus 2021

Het was heerlijk. Alleen trof ik meer zoete aardappel en aardappel aan dan seafood.

Tati
25 augustus 2021

Het is heerlijk! Saus is top!

Melessa
25 augustus 2021

Was heerlijk

Ilonka
25 augustus 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel alleen hadden wij in de middag al besteld en moesten wij alsnog 1 uur wachten en dit werd niet aangegeven, dat was jammer

Don don
25 augustus 2021

😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥

Sidney Purperhart
24 augustus 2021

Geweldig boy keizer je moet je naam veranderen naar koning ei waka a vrouw eh tak taki mi dofu 😅💪🏾👌🏾

Arman
24 augustus 2021

Kan niet beter. Ga zo door. Top.

Saskia K.
24 augustus 2021

Je hebt food, maar je hebt ook heaven food. Bij Seasars heb je dus het laatste, OMG!!! You can''t stop eating.

Audrey Fräser
23 augustus 2021

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
23 augustus 2021

Super lekker, en veel smaak Ik begon in de auto al te eten en kon het niet laten Was het 1uur rijden waard en zal nog een keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
23 augustus 2021

Zeer zeker de moeite waard!!!! Enige aanbeveling/aandachtspunt is dat de bezorging iets sneller mag! Voor de rest: echt TOP! Meesterlijk! Nee, Keizerlijk!!! Zo door hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suuz
22 augustus 2021

Het was het wachten méér dan waard. Overheerlijke kreeftschotel in een verrukkelijke saus. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kemper
22 augustus 2021

Wij zijn vanuit Utrecht naar Almere gereden alleen om onze bestelling op te halen. Was zeker de moeite waard. Heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenka Acton
22 augustus 2021

Het eten was op de afgesproken tijdstip klaar. Het was heerlijk. Had er geen genoeg van. Zo door blijven gaan! Geen massaproductie, maar eten dat met veel liefde en toewijding bereid is. Mijn complimenten!!!

R. Keizerweerd
21 augustus 2021

Lang niet zo lekker gegeten mang duizend punten geef ik jullie

Patric
21 augustus 2021

De vorige keer kon ik geen mening geven over de bestelling ,ivm het niet ontvangen bestelling. Maar ik dacht ik probeer het nog eens. Want elk opstartende bedrijf maakt fouten. Maar ze waren op tijd en het was lekker en goed gekruid. En zeker voor herhaling vatbaar. Dus ga op deze voet verder en het komt goed.

Jills
21 augustus 2021

Het was heerlijk! Echt een aanrader

Rachel
20 augustus 2021

Normaal eet mn dochter geen seafood want ze vind het eng eruit zien.. maar deze heeft ze gruwelijk geklaard!! Snowcrab en lobster tail beide waren perfect. Mijn dochter haar hele gezicht heeft meegegeten.

G
20 augustus 2021

Zag de hype voorbij komen op keizer ze snapchat eten was ook echt lekker. De moeite waard!

Dorinda
20 augustus 2021

Ik had 10 sterren gegeven als dat kon!

Marlene
19 augustus 2021

Ik ben vanuit Rotterdam naar Almere afgereisd en ik had er geen spijt van! Top service en geweldig eten!

Naz
19 augustus 2021

Was heerlijk!!

Clyde
19 augustus 2021

Beste seafood boil

Fio
19 augustus 2021

Ik was eerlijk gezegd eerst een beetje sceptisch ik was bij mijn ouders met mijn dochtertje ik vroeg hun zullen we bij seasers eten gaan halen Zogezegd zo gedaan ik moet eerlijk zeggen we hebben echt goed gegeten het had iedereen goed gesmaakt jullie hebben er een klant bij.

J. Keizerweerd
18 augustus 2021

Just perfect ik maak reclame voor jullie!

M linger
18 augustus 2021

Heerlijk

Diana
18 augustus 2021

Nooit een Seafood boil gehad, maar wat was dit lekker! Ik had de snow crab en de portie friet met topping garnalen. Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. Smaken passen goed bij elkaar.

Hornberger
18 augustus 2021

Ik ben zeer tevreden. Dit is reeds de 2e keer. Jullie zien mij heel gauw weer

RoWiMa
17 augustus 2021

We hebben heerlijk gegeten, het was erg lekker!

Bianca
17 augustus 2021

Bezorger was iets later maar super vriendelijk en we hebben weer heerlijk gegeten! Tot snel!

Claudette inge
17 augustus 2021

Mijn snowcrab was perfect Mijn maaltijd was lekker warm Ondanks een bezorgafstand van een half uur Zoals beloofd heeft de vriendelijke respectvolle bezorger zich aan zijn afspraak gehouden Agnes en ik zijn dik tevreden Wij blijven bestellen

Henry
17 augustus 2021

Was heerlijk! Goed gevuld broodje en snel bezorgd.

Tang
17 augustus 2021

Heerlijk gesmuld. 31 jaar getrouwd met mijn vrouwtje. De bestelling was echt een verwen momentje. Seasars is echt een aanrader. Mijn complimenten👍

Priscella
17 augustus 2021

Lekker en aantrekkelijk. Ga zo door Keizer en team. Tot de volgende keer!

Ingrid
16 augustus 2021

Super lekker, gaan wij zeker nog vaak herhalen

M.Burnet
15 augustus 2021

Wel even moeten wachten op de bestelling maar het was het wachten meer dan waard.🦀🦞🦐

Noorke Rigters
15 augustus 2021

Het smaakte goed, het was heel lekker!! Top kwaliteit!! Service was ook goed!! Onze complimenten!! Wij wensen jullie heel veel klandizie toe!!!! Verbeterpunt: adres op website klopt niet (marktmeesterstraat)

Bianca Brown
15 augustus 2021

Het eten was Top!! Lekker pittig. Het wachten kan iets langer duren dan afgesproken maar dan heb je wat. Mensen klagen over alles dus bestellen hier moet met geduld anders smaakt het niet. Power aan SEASARS.

Acton
14 augustus 2021

Was heerlijk

Was super lekker
14 augustus 2021

Voor mij was alles top

Patje
14 augustus 2021

Eten goed opsmaak,ik had misschien minder geluk met die friet....deze was nl erg zout. Nadat ik gebeld ben over de uitloop van de bezorgings tijd,zou max.30 min later zijn,kwam de berzorger 45 min later...misschien ook goed,want we zaten hier als hongerige leeuwen te wachten...keep on moving🤤👍🏽

Fairuza
14 augustus 2021

Het eten is GEWELDIG!! die saus..de zachte aardappelen..de mais..alles is ook erin getrokken..heeerlijk gegeten!!

Calii
14 augustus 2021

Goedemorgen, Ik weet niet zeker als jullie dit lezen of niet. De boil was goed, alleen de saus is erg waterig. Vanwege mijn opgedane kennis in Miami en hun seafood boils, ben ik gewoon verwend. Verder was de boil rijk gevuld en de presentatie was netjes.

Mirelda
14 augustus 2021

Ik vond eten lekker. De saus is heerlijk. De bezorgtijd en een accurate tijdsindicatie van het tijdstip van bezorging zijn een aandachtspunt.

Glady
13 augustus 2021

Heel goed en mooi en netjes verzorgd. Smaakte heerlijk👍🏾👍🏾😋😋. De extra saus heb ik speciaal bewaard om later in de week met gebakken vis te eten! De frietjes zijn zaliggggg en de crab roll is Heel apart en lekker! Keep up the good work🙏👍🏾👍🏾💪💪💪

Yen
13 augustus 2021

De boil was lekker. Maar ik heb veel te lang op mijn eten moeten wachten. 1 uur 20 min heb ik gewacht. Vandaar de 3 sterren.

S
13 augustus 2021
Waldo
13 augustus 2021

Het eten was super lekker, onze complimenten hiervoor. Nu nog naar een systeem zoeken waarbij het bezorgen van de bestelling(en) op tijd geleverd kan worden, dan maken jullie heel wat klanten blij. Succes en tot de volgende bestelling.

BHK
13 augustus 2021
Merrylin
12 augustus 2021

Eten is echt heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
12 augustus 2021

Heb echt lekker gegeten. Alleen bezorging was een beetje laat.

Chan.
12 augustus 2021

Het eten zat vol smaak !

Siomaira
12 augustus 2021

Super vers! Warm en op tijd kunnen ophalen!🤎🤞🏾

Angelique Sabajo
11 augustus 2021

Het eten was top. Heerlijk. Alleen is de wachttijd lang.

Surya tower
11 augustus 2021

ik heb heeel lekker gegeten.. maar dan ook echt lekker. !! wachten was heel lang ik heb 1840 ophalen gedaan reed pas om 2030 weg so that was alot !! maar heb wel spang gegeten.. ill defo be coming back 🙈

Maureen Brasil
10 augustus 2021

Heel lekker. Maar de bezorging na bestelling duurt veel te lang. Ik heb zeker 2 uurtjes op het eten zitten wachten. gebruik minder vet voor de saus. Ik vond het heel vettig.

Debrah van Aerde
10 augustus 2021

Wachttijd van een uur is echt te lang Maaarrrr het eten was superspang oh mi gado lekker.... 1 portie is niet genoeg, omdat het zo lekker is wil je uit greedy door blijven eten😋😋😋

gideon Amponsah
10 augustus 2021

Wachttijden zijn lang, maaar het is het wachten waard !!!!! Alles is goed op smaak en het is finger licking good !!

Cynthia
8 augustus 2021

Ik heb vandaag om 13:00 uur van te voren besteld,op jullie website stond aangegeven dat de eerst mogelijke bezorgtijd om 17:00 zou zijn en jullie presteren het om het eten pas 19:45 te bezorgen! Zonder uitleg waarom het zo laat was. Ik ben teleur gesteld. Ver beneden maat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
8 augustus 2021

Ondanks deze lage rating was het wel ontzettend lekker. Als hun restaurant verbeterd, qua snelheid (van te voren besteld, 2 uur na gekozen tijd gewacht) en misschien hoeveelheid eten zou ik zeker weer hier bestellen. Personeel is vriendelijk en we vinden de toestand begrijpelijk voor recente opening.

Kimmy
7 augustus 2021

De snowcrab boil was wel lekker de spicy saus was ook heerlijk.

Meredith
7 augustus 2021

Super vriendelijk personeel. Was een uur te vroeg. Maar hoefde ondanks de drukte, niet een uur te wachten gelukkig. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Melvin
7 augustus 2021

Voldoet aan alle verwachtingen, geweldig concept!

N.Goodett
7 augustus 2021

Heerlijk 100% mensen bestellen je gaat er geen spijt van hebben

N.Goodett
7 augustus 2021

Was heerlijk

Cher
7 augustus 2021

Bezorging kan wat beter geregeld worden. Je plaatst een bestelling dat 't 17.00 geleverd wordt maar je krijgt je maaltijd 2 uren later dan gepland en dat is niet leuk. Hoop op een compensatie volgende keer

Olyvia
7 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Netjes en goed verzorgd. De smaak was voortreffelijk. Ik vond de lobster tail wel iets te ver door gekookt. Het vlees was daardoor voor mij iets te zacht.

Anoniempje
6 augustus 2021

Wauw, dit is de lekkerste seafood boil die ik ooit heb gegeten. Alles lekker op smaak, goed gekruid en lekker warm bij de bezorging. Mijn complimenten voor deze zaak. Volgende keer hoop ik wel dat ze optijd bezorgen, maar naast dat is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Vanity
6 augustus 2021

Super lekker word mijn vaste plek alles moet geprobeerd worden. Dankje voor de heerlijke eten heb genoten

Miguel
5 augustus 2021

Service, is te lekker en kwaliteit!! Nice

Rish
3 augustus 2021

Een echte aanrader

Mar
3 augustus 2021
Carr
2 augustus 2021

Het was echt heerlijk!!! Zeker een aanrader!!

Bianca
31 juli 2021
Ronny
31 juli 2021

Kreeft en garnalen warwn net iets te lang gebakken waardoor het taai was

Renny
30 juli 2021

Het eten was heerlijk.

Pearl
30 juli 2021

Het was heel erg lekker. Goed gekruid en smaakvol

Shannon
29 juli 2021

GevAaarrrlijjjjkkkk lekker enjoyed to the fullest!!!

Kim
27 juli 2021

Heerlijk gegeten, eindelijk een lekkere visrestaurant in Almere! Alles proefde super vers, zeker voor herhaling vatbaar

Chantal
26 juli 2021

I loved it!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Razia
26 juli 2021

De boils waren echt lekker! Het broodje met gevulde kreeft was helaas aangebrand en de patatjes waren koud en hard. Die zijn niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chavija
26 juli 2021

Het eten was echt heerlijk!! Toen ik klaar was met eten ben ik er helaas wel achter gekomen dat ik allergisch ben voor schaaldieren😭😭😭 maar goed… het was het wel waard I guess hahah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitchell
25 juli 2021

Als je niet naar seasars bent geweest slaap je sowiso. Hun eten is gewoon MAGIC.

Kia
25 juli 2021

Toppp!!!

Deborah
23 juli 2021

Was heerlijk, goed op smaak. Wat meer aardappelen zou fijn zijn.

No
21 juli 2021
Anoniem
21 juli 2021

Heel goed van smaak, absoluut voor herhaling vatbaar en lekker in de buurt.

Isaura mercelina
20 juli 2021

Ok het duurde wel lang maar wat was dit lekkerrrr it was worth the wait love it 😍

Blokland
20 juli 2021

Lekker gekruid, dus goed op smaak. Je proeft dat het vers bereid is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
18 juli 2021

Heerlijk 😋

Cher
17 juli 2021

Service top eten top🔥🔥

Jasmin
16 juli 2021

Was heerlijk...echt spang...zeker voor herhaling vatbaar

Anoniem
14 juli 2021

Heerlijk vers eten en goed gekruid. Alleen wat aan de prijzige kant dus dat mag wat meer omlaag, maar verder top.

Lampoe
13 juli 2021

Totaal niks te klagen!!!!. Ik heb meerdere geprobeerd qua Seafood boils maar dit is de SEAFOOD BOIL die ik al die tijd zocht yere. Jaweljawel!! Niks is te machtig nog smaakloos of koud... Echt heerlijk vers gegeten en weet waar ik in het vervolg moet wezen en zal men ook zeker aanraden te bestellennnn!!!🙌🏾😍🏆